Zadajte do 3. mája pri nákupe kód LASKA a vyhrajte pobyt v Hoteli Jasná a zásobu svetových vôní!

Vôňa pre pokojné zaspávanie

Poznáme to všetci. Keď sa v noci poriadne nevyspíme, cítime sa na druhý deň unavení, bez energie, av niektorých prípadoch aj trochu podráždení a rozmrzelí. Ak práve nechcete v noci počítať ovečky, alebo pozerať do stropu, pokúste si pred spaním vytvoriť doma upokojujúcu atmosféru pomocou vôní, ako sú vonné sviečky, difuzéry, vonné vosky, esenciálne oleje . U nás na Krasnevone.sk máme krásne voňavú kolekciu bytových vôní, ktorá čaká, kým ju objavíte.

Ako vám môže vôňa pomoc so zaspávaním?

V pokojnom spánku vám môže brániť niekoľko faktorov, od blúdenia myslí až po stresujúci deň, ktorý vo vás zanechal pocit nadmerného stresu a napätia. Než teda ľahnete do postele, pokúste sa uvoľniť myseľ a pripraviť telo na spánok s pomocou vôní. Niektoré vône pomáhajú ľuďom rýchlejšie zaspať, pričom najúčinnejšie sú tie, ktoré sú spojené s relaxáciou.

Pozrite sa na tieto tri vône, ktoré vám môžu pomôcť dosiahnuť stav zenu pred spaním:

1. Levanduľa
Levanduľa je dobre známa pre svoje upokojujúce a relaxačné účinky, a preto sa hojne používa v domácich vôňach, aby uspávala. Ak chcete využiť jej jemné sedatívne účinky, skúste vložit levandulový esenciální olej alebo vosk do aromalampy, alebo si zapálit levandulovú svičku aby upokojili svoju myseľ i telo a oddýchli si. 

2. Ruža
Pred spaním sa možno budete chcieť zastaviť a privoňať si k ružiam! Príjemná kvetinová vôňa ruží upokojuje a uvoľňuje myseľ, najmä u tých, ktorí sú trochu nervózni. Skúste zapálit sviečku s vôňou ruží, keď se chystáte do postele, alebo si do izby dajte difuzér a užívajte si jeho relaxačné účinky 24 hodín denne.

 

Upozornenie! Nezabudnite pred spaním sfúknuť sviečku.

 bytove vune -levandule, hermanek

Prevodnik