Zadajte do 3. mája pri nákupe kód LASKA a vyhrajte pobyt v Hoteli Jasná a zásobu svetových vôní!

Victoria's Secret: Tri parfémy, ktoré vám rozprúdia krv

Victoria's Secret je značka, ktorá je známa nielen pre svoju luxusnú spodnú bielizeň a krásne modelky, ale aj pre svoje vône, ktoré sú obľúbené po celom svete. Parfémy Victoria's Secret sú synonymom luxusu a zmyselnosti. Nezáleží na tom, či hľadáte ľahkú a sviežu vôňu alebo niečo viac zmyselného a provokatívneho, táto značka má niečo pre každého. Objavte tú pravú pre vás.

 Najobľúbenejšie parfémy od Victoria's Secret

  1. Bombshell - Bombshell je jedným z najpopulárnejších parfémov od Victoria's Secret. Táto vôňa je svieža a ovocná, s tónmi grapefruitu, čerešne a vanilky. Parfém Bombshell je považovaný za klasiku medzi vôňami tejto značky a je obľúbený pre svoju univerzálnosť a zmyselný charakter.

  2. Coconut Passion - Parfém, ktorý vás okamžite prenesie na tropickú pláž s bielym pieskom a kokosovými palmami. Táto vôňa je stelesnením exotického raja a zmyselnosti. Hlavné zložky vône tvoria sladký kokos, krémová vanilka a hrejivá orchidea.

  3. Forbidden - Parfém, ktorý je plný tajomstva a zmyselnosti, odkazuje na zakázané ovocie ako objekt túžby, snúbia sa v ňom tóny čiernych ríbezlí, frezie a santalového dreva. Čierne ríbezle dodáva vôni sladkosť i sviežosť, zatiaľ čo kvetinová esencia frezie pridáva romantiku a ľahkosť. Santalové drevo vytvára hĺbku a zmyselnosť.

Náš Tip

Vyskúšajte parfumy PURE, inšpirované značkou Victoria's Secret za zlomok ceny. Naše parfumované vody majú takmer totožné zloženie a neskutočnú výdrž!

PURE No.2509

Parfémovaná voda pre ženy inšpirovaná vôňou Bombshell

PURE  No.2510

Parfémovaná voda pre ženy inšpirovaná vôňou Coconut Passion

PURE  No.2506

Parfémovaná voda pre ženy inšpirovaná vôňou Forbidden

Zakúpite na našom eshope len za11,95 Eur/50 ml!

Pure 87

Tým KrasneVone.sk

 
Prevodnik