LACNEJŠIE CENY U NÁS UŽ TENTO ROK NENÁJDETE. NAKÚPTE SI SVETOVÉ VÔNE SO ZĽAVOU AŽ 60 PERCENT!

3 najlepšie parfémy pre Škorpióny podľa hviezd

Znamenie Škorpión je ôsmym znamením zverokruhu a je ovládané planétou Pluto (v tradičnej astrológii tiež Mars). Ľudia narodení v znamení Škorpióna sú obvykle spájaní s intenzívnymi emóciami, vášňou a tajomstvom. Škorpióni majú tendenciu chrániť svoje osobné životy a majú radi tajomstvo. Nie sú príliš otvorení voči cudzím ľuďom a občas sa môžu zdať záhadní.

Pokiaľ ide o parfémy pre Škorpiónov, preferovaný typ parfému môže byť individuálnou záležitosťou, ale niektoré vône môžu lepšie vyhovovať ich osobnosti. Škorpióni často preferujú tajomné a zmyselné vône, najviac im vyhovujú orientálne, drevité a korenené.

stir_znameni

Vonné ingrediencie pre Škorpióny: agarové drevo (oud), vanilka, ruža, korenie, kardamóm, zázvor, tabak, muškátový kvet

 

Ak ste sa narodili medzi 23. októbrom a 22. novembrom, alebo chcete Škorpióny obdarovať parfémom, ktorý si zamiluje, pripravili sme pre vás zaručený tip na parfém pre ženu, mužov aj unisex.

Vôňa pre ženy v znamení Škorpión

Empleada No.9

Sugestívne zmyselný a nadčasový koktail

Pure 87

Parfumovaná voda pre ženy Empleada No.9 je inšpirovaná vôňou Christian Louboutin Loubirouge, a zachytáva pôvab parížskeho nočného života. Je určená šarmantným ženám, ktoré milujú zábavu a ruch veľkomesta. Vôňa je ideálna pre chladné mesiace a výnimočné príležitosti.

Vôňa pre mužov v znamení Škorpión

PURE No.163

Lehká nadčasová a mužná klasika

 

 pure parfemovana voda inspirovana CREED

 Šarmantný a neodolateľný. Taký je muž, ktorý sa rozhodne pre pánsku parfumovanú vodu PURENo.163. Táto vôňa je inšpirovaná parfémom Dolce & Gabbana The One for Men a je ideálna na každý deň do práce, na šport aj zábavu. Najlepšie vynikne v chladnejších mesiacoch. Podčiarknite svoj sexappeal a vychutnajte si záujem opačného pohlavia!

 Vôňa unisex pre oboch v znamení Škorpión

UNIQ No.853

Fascinujúca harmónia ruží a oudu

 

uniq 784

Parfumovaná voda pre ženy aj mužov UNIQ No.853 je inšpirovaná vôňou Louis Vuitton Les Sables Roses, a je určená všetkým, ktorí vyhľadávajú nevšedné a zmyselné vône. Je možné ju nosiť po celý rok, ale najviac vyniká v chladných zimných mesiacoch. Hodí sa pre všetky príležitosti.

 Tým Krasnevone.sk

 

Prevodnik