Zadajte do 3. mája pri nákupe kód LASKA a vyhrajte pobyt v Hoteli Jasná a zásobu svetových vôní!

Šetrná starostlivosť o pleť: Odličovanie s prírodnými olejmi je nový trend

Zoznámte sa s dokonalým odličovačom. Vo svete kozmetiky a starostlivosti o pleť sa často vraciame k prírodným riešeniam, ktoré nielen účinne fungujú, ale sú tiež šetrné k našej pleti a životnému prostrediu. Takým príkladom sú čistiace oleje Natur Planet.

Prečo stojí za to uvažovať o olejoch Natur Planet?

Základom zloženia sú prírodné oleje, ktoré nielen účinne odstraňujú make-up, ale aj vyživujú pleť. Oleje Natur Planet sú navrhnuté tak, aby sa prispôsobili rôznym typom pleti - od suchej cez zmiešanú až po mastnú. Okrem čistenia oleja taktiež hydratujú a zanechávajú pleť jemnú a pružnú. Na rozdiel od mnohých tradičných odličovacích prípravkov nezanechávajú oleje pocit napätej alebo vysušenej pleti.

oleje Natur Planet

Ako tieto odličovacie oleje používať vo svojej každodennej starostlivosti o pleť?

1. Naneste malé množstvo čistiaceho oleja Natur Planet na ruky, rozotrite po tvári a jemne vmasírujte do pokožky.

2. Navlhčite hubku, alebo kefku teplou vodou a jemne masírujte tvár, čím odstránite olej spolu s make-upom a nečistotami.

3. Po použití hubku či kefku dôkladne opláchnite a zaveste, aby uschli.

Vyskúšajte naše prírodné odličovacie oleje - 150 ml len za 7,45€!

1.  Odličovací olej zo zeleného čaju - odstraňuje make-up, nedráždi, nevysušuje pokožku. Olej je vhodný pre suchú, zmiešanú a aknóznu pleť..

2. Odličovací pomarančový olej - jemný čisticí olej na obličej na bázi přírodních olejů s přídavkem vitamínu E.  Olej je vhodný pro suchou, smíšenou a normální pleť. 

3. Odličovací Tea tree olej - odstraňuje make-up, nedráždi, nevysušuje pokožku. Olej je vhodný pre zmiešanú a aknóznu pleť.

Tento spôsob odličovania zaručuje nielen účinné čistenie, ale aj vyživuje a hydratuje pleť. Výsledkom je žiarivá, zdravá a rozžiarená tvár! Odporúčame vám túto kúzelnú metódu vyskúšať a podeliť sa o svoje dojmy.

Tým KrasneVone.sk

Prevodnik