Teraz ku každej objednávke darček: Parfém na pranie 10 ml zadarmo!

Parfémy s vôňou cukrovej vaty a karamelu. Sladké a neodolateľné

Pokiaľ milujete sladké parfémy, nemôžete si nechať ujsť náš výber tých 3 najneodolateľnejších svetových parfémov s vôňou cukrovej vaty či karamelu. Nezameniteľné, silné a znamenité vône s gurmánskymi ingredienciami, ktoré vás prenesú späť do detstva a zanechajú vo vás príjemný a bezstarostný pocit. Objavte ich a kúpte si ich za zlomok ceny na na Krasnevone.sk

 

PURE No.109

 PURE 109 parfemovana voda pro zeny

Sladké a gurmánska vôňa ako žiadna iná - Pure No.109. Inšpirovaná vôňou CANDY od PRADA, vyniká nezameniteľnou karamelovou vôňou, ktorá si podmaní všetky vaše zmysly. Okrem karamelu obsahuje aj ďalšie tóny, ako je pižmo alebo benzoín, ktoré jej dodávajú onú iskru, vďaka ktorej je jedinečná. Parfém stvorený pre ženy so silnou osobnosťou, vášnivé a odvážne, ktorý si zamilujete!

50 ml len za 11,95 Eur !

 

PURE No.2455

 Pure 2455 parfemovana voda pro zeny

Elegantná, sofistikovaná a zmyselná. Taká je definícia parfémovanej vody Pure No.2455, inšpirované vôňou ANGEL od THIERRYHO MUGLERA. Vďaka jedinečnej kombinácii orientálnych a sladkých tónov, ako je ananás, cukrová vata, čokoláda alebo santalové drevo, je táto gurmánska ženská vôňa vhodná iba pre odvážne ženy, ktoré sú rady stredobodom pozornosti. Tejto vôni máloktorá žena odolá!

50 ml len za 11,95 Eur!

 

PURE No.68

 Pure 68 parfemovana voda pro zeny

Táto kvetinová symfónia ruže, pelargónie a gardénie je ľahko prisladená arómou cukrovej vaty. Zamatové akordy santalového dreva s prímesou lahodnej vanilky, , zmyselného pižma s ľahkým dotykom fialky a sladkého karamelu očarí každú ženu. Parfémovaná voda Pure No.68 je inšpirovaná ikonickou vôňou CAROLINA HERRERA 212 SEXY.

50 ml jen za 11,95 Eur!

Prevodnik