Zadajte do 3. mája pri nákupe kód LASKA a vyhrajte pobyt v Hoteli Jasná a zásobu svetových vôní!

Llnzz: „Parfémy sú najlepší darček!"

Lucia Almaksus je z Instagramu všetkým známa hlavne ako Llnzz. Preslávila sa účasťou v reality show Farma a na Instagrame behom pár let pôsobenia nazbierala už vyše 160 tisíc sledujúcich. Vieme, že už tisícky z vás využili za roky jej spolupráce s nami zľavový kód a nakúpili. 

LLNZZ

Pripravili sme si tak pre vás s ňou krátke voňavé interview. 

KrasneVone.sk: Ktorý parfum z KrasneVone.sk máš najradšej? Aký typ parfémov si ideš?
Llnzz: „Jeden je vybrať naozaj náročné, ale keď si mám vybrať môjho ultimatneho favorita za tie roky, tak je to In Love de Saphir. Ja zbožňujem sladké vône, ktoré sú svieže a zároveň dievčenské. Vracia ma to späť do mojich teenegerskych čias, kedy som nosila len sladké vône a každý ma chválil ako pekne voniam."
 
 
KrasneVone.sk: Koľko máš doma parfémov?
Llnzz: „Doma mám jeden originálny parfém a z krásnych vôní asi 10-15, keď mám náladu meniť vône."
 
 
KrasneVone.sk: Koľkokrát za den parfém používáš? Mení sa to v priebehu roka?
Llnzz: „Parfem používam väčšinou raz až 2x do dňa. No počas leta, kedy sa sprchujem častejšie, tak aj viackrát za deň. Záleží aj na tom, či som počas dňa doma alebo je predomnou aj niekoľko stretnutí."
 
KrasneVone.sk: Nakupuješ parfémy aj pre svojich blízkych ako darček?
Llnzz:„Parfémy sú najlepší darček! Je to hodnotny a elegantný darček pre každého z môjho okolia a super je, že parfumov nikdy nie je dosť."
 
 
Keď si chcete urobiť radost nákupom svetových vôní z KrasneVone.sk, využite Lulin zľavový kód LULA10 a nakupujte o 10 percent lacnejšie!
 
252620857_2727220474250844_1218044285110473246_n
Prevodnik