Teraz ku každému nákupu Parfém na pranie 10 ml zdarma ako darček!

Ricinový olej

Je to olej zo semien ricínu obyčajného (ricínovníka, Ricinus communis). Pre kozmetické účely sa používal už v starovekom Egypte.

- používa sa na vlasy, pokožku, akné, celulitídu, strie, bradavice, nechty, fúzy, jazvy, pigmentové škvrny, spálenú kožu od slniečka, Obsahuje veľké množstvo antioxidantov (napr. Vitamínu E), mastné kyseliny, minerály, bielkoviny a ďalšie látky , vďaka ktorým má silné regeneračné a hydratačné účinky

Intenzívne bojuje s prejavmi starnutia pleti a vyhladzuje jemné vrásky. Hĺbkovo hydratuje, uzamyká v pleti vlhkosť a zabraňuje jej ďalšiemu vysušovaniu.
Prevodnik