Baccarat Rouge 540 (Pure 764) už čoskoro skladom! Odporúčame si pri produkte nastaviť stráženie ♥

Jojobový olej

Jedná sa o olej získavaný lisovaním bielych jadierok simondsie čínskej čiže jojoby čínskej, inak známej aj ako púštny orech.

V kozmetike: najčastejšie známy pre účinné hojenie jaziev a vyhladenie pleti.

Obsahuje veľké množstvo vitamínu E, ktorý prispieva k ochrane kožných buniek a je protizápalový, výrazne napomáha regenerácii pleti a bojuje s pigmentovými škvrnami .. Jojobový olej sa uplatňuje pri starostlivosti o pleť suchú, ktorú dokáže do hĺbky hydratovať, vyhladzovať, ďalej pri starostlivosti o pleť mastnú, lebo je skvele vstrebateľný a nezanecháva na pleti mastný film. Olej sa používa aj pri starostlivosti o vlasy
Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Krasnevone.sk

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie