Baccarat Rouge 540 (Pure 764) už čoskoro skladom! Odporúčame si pri produkte nastaviť stráženie ♥

Slovník pojmov, Strana 2

A B C Č D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Y Z Ž

Kurkuma

Vôňa: hrejivá, zemitá, korenistá nota. V kozmetike: Kurkuma je plná antioxidantov, používa sa ako peeling pre zlepšenie štruktúry pleti, proti akné aj ekzémom, pôsobí protizápalovo a zjednocuje tón pleti. Éterický olej sa získava parovodnou…

Kvet broskyne

Rozprávkovo jemná kvetinová nota s ovocným podtónom broskyne.

Kvet jablone

Ovocná kvetinová nota, jemná a jarná.

Kvet maliníku

Lahodná ovocno - kvetinová nota s podtónmi ruže. Černica maliník (Rubus idaeus), niekedy nazývaný tiež malina obecná je až 2 metre vysoký listnatý opadavý ker s prutovitými výhonmi, patriace do čeľade ružovitej.

Kvet mandľovníka

Jemná kvetinová nota, ľahká a vzdušná. Mandľa obyčajná (Prunus dulcis) je strom rodu Prunus, kam patrí aj broskyňa, čerešňa alebo slivka. Pochádza zo severnej Afriky a západnej Ázie.

Kvet marhule

Jemná a vzdušná kvetinová nota.

Kvet pomerančovníka

Svieža, lahodná a sladká, biela kvetinová nota s animálnym podtónom. Býva označovaná ako vôňa čistoty, nevinnosti a cnosti. Typická vôňa kvetu pomarančovníka bola objavená v Číne arabskými obchodníkmi a bola považovaná za symbol plodnosti.…

Kvet tabaku

Vôňa čerstvého sena a kože so suchými kvetinovými podtónmi.

Kvet zázvoru

Vôňa bielej zázvorovej ľalie je svieža, sladká, s tropickým kvetinovým buketom a zázvorovo - ovocným podtónom.

Kvetinové noty

Kategórie vôní, priamo voňajúce kvety, často bohaté na rôzne tóny: od banánovej vrchnej noty ylang-ylang, podtónov vína v čerstvých ružiach, púdrovo - mandľového aróma heliotropu, až po gáfrové tóny čerstvo nazbieranej tuberózy, po marhuľovú vôňu…

Kyselina hyalurónová

známa tiež ako hyaluronan alebo glykosaminoglykán, je látka, ktorá sa prirodzene vytvára v tele. Najviac sa nachádza v pokožke. Jej hlavnou funkciou je zadržiavať vodu, teda hydratovať tkaniva a udržiavať v nich dostatočnú vlhkosť. Podporuje zdravšiu…

Kyselina mliečna

Kyselina mliečna = Lactic acid vzniká fermentáciou baktérií nepatriacich v ovocí, zelenine alebo mléce.Patří k tzv. AHA kyselinám a vyrába sa aj synteticky. V kozmetike sa používa: pre svoje exfoliačný schopnosti (rozpúšťa látky, ktoré držia…

Hore
Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Krasnevone.sk
Prevodnik

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie